Σχεδόν Ενήλικες: Η Μυρτώ Κοντοβά εξήγησε γιατί απείχε 10 χρόνια από τα τηλεοπτικά δρώμενα

 

 

Οι «Σχεδόν Ενήλικες» είναι μια από τις καινούριες σειρές που έκαναν πρεμιέρα στο Mega και η οποία φέρει την υπογραφή της Μυρτούς Κοντοβά.

Η σεναριογράφος, το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και εξήγησε γιατί της πήρε 10 χρόνια να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα ενώ σημείωσε πως είχε ήδη στο μυαλό της τους πρωταγωνιστές πάνω στους οποίους έγραψε το σενάριο.

«Είχα αγωνία γι’ αυτό το σήριαλ, όχι άγχος. Άγχος δεν είχα, γιατί ήξερα τι ήθελα να πω και με ποιους ήθελα να το κάνω. Νιώθω παράξενα που κάνω ξανά μια δουλειά για την τηλεόραση. Βιώσαμε μια δραματική κατάσταση στην πόλη μας και δεν έβρισκα το λόγο να γράψω κάτι. Πέρασα κατάθλιψη, είδα την πόλη μας να αλλάζει και να ξαναλλάζει. Είχα την πολυτέλεια να ζω με άλλους τρόπους και δεν είχα ανάγκη να γράψω. Από τότε που άρχισα να γελάω ξεκίνησα και να γράφω», είπε μεταξύ άλλων η Μυρτώ Κοντοβά.

Τι θα δούμε απόψε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς «Σχεδόν Ενήλικες»

Ο Αποστόλης, για να τον συγχωρέσει η Στέλλα, καταστρέφει το εμπόρευμα. Ο Αλέξης μετά από πισωγυρίσματα και ανορθόδοξες μεθόδους, γνωρίζει την καινούρια σχέση της Δάφνης, τον Χρήστο, τον εργοδότη του Θωμά. Στο σπίτι του Θωμά γίνεται διάρρηξη. Λίγες μέρες μετά, δύο αστυνομικοί με ένταλμα σύλληψης ψάχνουν τη Νικόλ, που με την βοήθεια όλων ξεφεύγει. Η Αναστασία ανακαλύπτει και άλλες απάτες του Δημοσθένη και μαζί με τη Νικόλ αναζητούν στοιχεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για την υπόθεσή και τη ζωή του. Όλα αυτά χωρίς να γνωρίζουν πως κάποιος τους παρακολουθεί.