Ο Μπεν Άφλεκ κάνει ντεμπούτο ως σκηνοθέτης ταινιών φαντασίας

14/01/2021 | 19:56

Το ντεμπούτο του ως σκηνοθέτης ταινιών φαντασίας κάνει ο Μπεν Άφλεκ.
 
Ο ηθοποιός θα σκηνοθετήσει μία προσαρμογή της σειράς βιβλίων «Keeper of the Lost Cities» για την Disney, όπως επιβεβαίωσε το «The Hollywood Reporter».

Η Κέιτ Γκρίτμον και ο Άφλεκ θα γράψουν το σενάριο, που θα βασιστεί στη σειρά βιβλίων φαντασίας της Σάνον Μέσετζερ και τα οποία επικεντρώνονται στη Σόφι, ένα 12χρονο κορίτσι με τηλεπάθεια. Καθώς η Σόφι αποκαλύπτει το μυστήριο πίσω από τις δυνάμεις της, ανακαλύπτει ότι δεν είναι γήινη, αλλά αντ’ αυτού προέρχεται από έναν κόσμο που υπάρχει παράλληλα με τον δικό μας. Ο Μάντισον Έινλεϊ θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της ταινίας, για την οποία είχε γράψει πρώτο το Deadline.
 
Ο Άφλεκ σκηνοθέτησε την ταινία «Επιχείρηση: Argo» που πήρε το 2013 το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και είναι παραγωγός μίας ταινίας για την Paramount. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην οθόνη στο προσωπικό αθλητικό δράμα «The Way Back».

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

“Bγήκαν” μαχαίρια έξω από νυχτερινό κέντρο – Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο κέντρο της Πάτρας

Ολυμπία Οδός: Ξεκίνησε από χθες η εκτροπή κυκλοφορίας στην παλαιά εθνική από τον κόμβο Οβρυάς, λόγω εργασιών για το νέο αυτοκινητόδρομο