Σε ...οδύσσεια εξελίσσεται ο εμβολιασμός ηλικιωμένων σε περιοχές Καλαβρύτων και Αιγιάλειας - Πρέπει να διανύσουν χιλιόμετρα...


Ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί στις περιοχές Κλειτορίας, Παΐων και Αροανίας αλλά και στην Ανατολική Αιγιάλεια - Ακράτα - Ζαρούχλα – Περιστέρα κλπ, για υπερήλικες που θα πρέπει να καλύψουν πολλά χιλιόμετρα για να εμβολιαστούν.

Από τις τρεις δημοτικές ενότητες των Καλαβρύτων θα πρέπει να μεταβούν στο Νοσοκομείο Καλαβρύτων και όχι στο Κ.Υ.Κλειτορίας που δεν έχει γίνει ακόμα εμβολιαστικό κέντρο και από την Ανατολική Αιγιάλεια θα πρέπει να μεταβούν στο Νοσοκομείο Αιγίου και όχι στο Κ.Υ.Ακράτας. 
Πολλοί πολίτες, λίγο πριν την έναρξη του εμβολιασμού στα άτομα άνω των 85, που ξεκινούν το Σάββατο 16 Ιανουαρίου εκφράζουν τον προβληματισμό τους για την μετακίνηση υπερηλίκων, που σε πολλές περιπτώσεις είναι σχεδόν αδύνατη, τουλάχιστον για μεγάλες μετακινήσεις.   
Αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι  θα συστήνονταν τέσσερα Εμβολιαστικά (Κ.Υ. Αίγιο, Ακράτα, Διακοπτό, Σελιανίτκα, Καλάβρυτα και Κλειτορία). Στην πορεία μειώθηκαν (Αίγιο – Ακράτα) και τώρα Ακράτα - Κλειτορία τίθεται εκτός!

https://www.kalavrytanews.com/

Διαβάστε επίσης