Αλ. Χαρίτσης: Η κυβέρνηση ας απαντήσει στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που αγωνιούν για την επιβίωσή τους

14/01/2021 | 17:56

Για «γενικόλογες υποσχέσεις» της κυβέρνησης όσον αφορά τις επιχειρήσεις εστίασης κάνει λόγο σε σχόλιό του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Με τις επιχειρήσεις στην εστίαση να είναι ήδη εδώ και δύο μήνες κλειστές για δεύτερη φορά, και χωρίς καμία ουσιαστική στήριξη από την κυβέρνηση, η ΓΣΕΒΕΕ προειδοποιεί ότι μία στις δύο επιχειρήσεις απειλούνται με οριστικό κλείσιμο. Συμπαρασύροντας χιλιάδες θέσεις εργασίας», σημειώνει ο Αλ. Χαρίτσης και καλεί την κυβέρνηση να «αφήσει τις γενικόλογες υποσχέσεις που δεν καθησυχάζουν πλέον κανέναν» και να «απαντήσει στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους που αγωνιούν πλέον για την επιβίωσή τους».

«Θα προχωρήσει, έστω και σήμερα, στην υλοποίηση ενός στοχευμένου προγράμματος απευθείας ενίσχυσης του κλάδου, όπως ζητάμε εδώ και μήνες;», καταλήγει.

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς