Αιτωλοακαρνανία: Τραγική η ιστορία του ηλικιωμένου ζευγαριού που βρέθηκε δεμένο με τον 91χρονο να έχει χάσει τη ζωή του - ΦΩΤΟ

Ολα τα στοιχεία συντείνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια

ΑΠΟΣΤΟΛΗ Τempo24.news

Σοκαρισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στο χωριό Χαλκιόπουλο, στην περιοχή Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας μετά το άγριο έγκλημα με θύμα έναν άνδρα 91 ετών.

Από τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, φαίνεται ότι άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν στο ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι τους και τους έδεσαν. Ο άτυχος άνδρας δεν άντεξε και έχασε τη ζωή του, ενώ η γυναίκα του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται.

Τραγική είναι η ιστορία του ζευγαριού αφού είχε χάσει και τα δύο του παιδιά. Ο γιος τους πέθανε από εγκεφαλικό πριν απο 15 χρόνια ενώ ήδη είχαν χάσει άλλο ένα παιδί, με αποτέλεσμα  να μείνουν μόνοι τους.

1_12.jpg

Τους ηλικιωμένους βρήκε ο ανιψιός τους που τους επισκεπτόταν συχνά. Η εικόνα που αντίκρυσε προκαλεί φρίκη. Ο ηλικιωμένος ήταν δεμένος και νεκρός κάτω από το κρεβάτι, ενώ η σύζυγός του δεμένη και σε τραγική κατάσταση πάνω στο κρεβάτι τους.

Οι έρευνες για να διασπιστωθούν τα κίνητρα αλλά και να εντοπιστούν οι δράστες βρίσκονται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον  αστυνομικό διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα όλα τα στοιχεία συντείνουν πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αιτωλοακαρνανία: Σοκάρει η ηλικιωμένη που βρέθηκε δεμένη δίπλα στον νεκρό άνδρα της - Ήταν μέρες σε αυτή την τραγική κατάσταση...

3_10.jpg

Διαβάστε επίσης