Λεωνίδας Πελεκανάκης: «Μας γέμισε θλίψη» αναφέρει η Γιάννα Αγγελοπούλου

14/01/2021 | 14:53

Η επικεφαλής της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» και πρόεδρος του «Αθήνα 2004», Γιάννα Αγγελοπούλου εξέφρασε τη θλίψη της για το θάνατο του Ολυμπιονίκη, Λεωνίδα Πελεκανάκη.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου αναφέρθηκε στην προσωπική γνωριμία που είχε με τον Λεωνίδα Πελεκανάκη και έστειλε τα συλλυπητήρια της στους οικείους του.

Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Λεωνίδας Πελεκανάκης από κορονοϊό

 

«Τον Λεωνίδα Πελεκανάκη είχα την τύχη να τον γνωρίζω προσωπικά. Ο Έλληνας ιστιοπλόος σήκωσε τη σημαία μας στα ψηλότερα βάθρα κάνοντάς μας περήφανους. Η είδηση του θανάτου του κατά τ’ άλλα υγιέστατου αθλητή εξαιτίας του κορονοϊού, μας γέμισε θλίψη. Συλλυπητήρια στους οικείους του.» ανέφερε η Γιάννα Αγγελοπούλου με ποστάρισμα στο λογαριασμό της στο Twitter.

ΕΚΤΑΚΤΟ – Ασύλληπτη τραγωδία στην Πάτρα: Δύο νεκροί νεαρής ηλικίας μετά από σοκαριστικό τροχαίο στην Παραλία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος στο διαδίκτυο για τα παιδιά που χάθηκαν στο τροχαίο! Συντετριμμένοι οι φίλοι τους (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Αυτό είναι το 25χρονο παλικάρι που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου

Πάτρα: Λουλούδια και κεράκια για το Νίκο και την Αγγελική στον τόπο της ανείπωτης τραγωδίας – “Παγωμένη” Κυριακή για την πόλη (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένη η Πάτρα από το τραγικό τροχαίο – Ποια είναι τα δύο παιδιά που έχασαν την ζωή τους, 19 και 17 ετών!

Πάτρα: “Εφυγε” στα 59 του ο επιχειρηματίας Αντώνης Λαλιώτης – Την Τρίτη η κηδεία του

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Νέα τραγωδία στην Πάτρα: Ένας νεκρός από φωτιά σε σπίτι στον Καστελλόκαμπο – Πρώην διαιτητής το θύμα (ΦΩΤΟ)