Ξανά ο Λιάγκας στο πλατό της Σκορδά

 

Πριν δύο ημέρες 0 ΑΝΤ1 έσκασε την τηλεοπτική βόμβα ανακοινώνοντας πως ο Γιώργος Λιάγκας, όχι μόνο επιστρέφει στα «πάτρια» εδάφη, αλλά θα είναι στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες και έτσι το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε και πάλι στα παρασκήνια του Πρωινού. Μάλιστα όταν τον είδε η Λίτσα Πατέρα δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή αλλά και την χαρά της.

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Λιάγκας είχε μικρόφωνο και έκανε τις πρώτες δηλώσεις μετά την ανακοίνωσή της τηλεοπτικής του επανένωσης με την Φαίη Σκορδά .
«Γεια σου Διδυμάκι», είπε η Λίτσα Πατέρα μόλις είδε στο μόνιτορ τον Γιώργο Λιάγκα.

«Λίτσα καλημέρα. Να σου ζητήσω μια προσωπική χάρη; Τη μέρα που θα ξεκινήσουμε με τη Φαίη μαζί, τη Δευτέρα, την άλλη Δευτέρα νομίζω, να είσαι εδώ στο πλατό;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Με την Φαίη Σκορδά όμως να προλαμβάνει τη Λίτσα Πατέρα και να απαντάει «Εγώ θα πω πότε!»

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε χιουμοριστικά «Εσύ Φαίη μου, όλα εσύ. Εγώ για πάνελ δίπλα στον Ουγγαρέζο έρχομαι. Το όνειρό μου ήταν να κάτσω μαζί με τον Ουγγαρέζο πάνελ σε εσένα».

«Δεν το χάνω αυτό Γιώργο μου, δεν το χάνω. Εμείς οι Δίδυμοι είμαστε αξεπέραστοι», είπε με την σειρά της και η Λίτσα Πατέρα, συμφωνόντας να βρίσκεται κι εκείνη στο πλατό της εκπομπής την ημέρα που ο Γιώργος Λιάγκας θα κάνει πρεμιέρα στο πλευρό της Φαίης Σκορδά.

Ο Γιώργος Λιάγκας, λοιπόν, όπως αποκάλυψε θα επιστρέψει στην πρωινή εκπομπή τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.