Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απαντά: Κουτσομπολιά, ασχολούνται μαζί μου όσοι δεν έχουν προσωπική ζωή!

 

Με μια σειρά από αναρτήσεις του στο Twitter ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε την απάντησή του στην κριτική που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, με μια σειρά από tweets στον προσωπικό του λογαριασμό, υπογράμμισε: «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω». Παράλληλα, είπε πως «στη ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό - Κουτσομπολεύω άρα υπάρχω» και «Ο καθένας με τη διαταραχούλα του».

Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά έχει συζητηθεί πολύ το τελευταίο διάστημα. Ολα ξεκίνησαν από την ανάρτηση για τα Harrods, τα οποία «πρέπει κάποιος να τα φέρει στην Ελλάδα επιτέλους». Μετά από εκείνη την ανάρτηση του νεαρού αθλητή είχε δημιουργηθεί ένα κύμα κατακραυγής που ανάγκασε μέχρι και τον πατέρα του, αλλά και την ελληνική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης να τον υπερασπιστούν δημόσια.
Στη συνέχεια, βρέθηκε στο επίκεντρο καθώς βρισκόταν την Πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι. Ωστόσο, ο Τσιτσιπάς ήταν στα Εμιράτα εδώ και αρκετές εβδομάδες κάνοντας προετοιμασία για την επόμενη διοργάνωση που θα λάβει μέρος.

Τελευταία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς δέχθηκε ξανά κριτική εξαιτίας μιας απάντησης που έδωσε σε ένα «QnA» στο Twitter. Αρχικά έγραψε: «Εχω μια απάντηση για τα πάντα. Κάντε μου ό,τι ερώτηση θέλετε!», καλώντας έτσι τους εν Ελλάδι και μη θαυμαστές του σε διάλογο.

Οταν κάποιος τον ρώτησε χαριτολογώντας «ποια είναι η λύση για την κλιματική αλλαγή», ο Στέφανος Τσιτσιπάς απάντησε: «Αλλαξε το αυτοκίνητό σου με ένα Tesla».

Οπως είναι λογικό, η απάντησή του πυροδότησε πλειάδα απαντήσεων, με τους περισσότερους να καυτηριάζουν το γεγονός πως είναι μια… πανάκριβη λύση για την κλιματική αλλαγή.