ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα: "Απέδειξε για μια ακόμα φορά την ροπή του στην καταστροφολογία"


Η ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα:

Η επίσκεψη του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην περιοχή μας θα μπορούσε να αποτελέσει μια σημαντική  είδηση εάν είχε κάποια στόχευση πλην της δημιουργίας εντυπώσεων.
Η επιλογή του κ. Τσίπρα να προεξοφλήσει την αποτυχία του Προγράμματος εμβολιασμού και την Οικονομική Κατάρρευση της χώρας, απέδειξε για μια ακόμα φορά  την ροπή του στην καταστροφολογία. 
Βεβαίως η αναφορά του και μόνο στο εμβόλιο θα μπορούσε να εκληφθεί ως πρόοδος, δεδομένου ότι μέχρι πριν δύο μήνες αμφισβητούσε την ανακάλυψή του. Αυτό που όμως σίγουρα αποτελεί πισωγύρισμα ήταν η αγνόηση τόσο των Εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης  όσο και της Πρυτανικής Αρχής. Παράλληλα, ερωτηματικά προκάλεσε και  η λειψή συνάντησή του με τις Επιμελητηριακές Αρχές, καθώς δεν προσκλήθηκε η Περιφερειακή Διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ.
Η διαρκής επένδυση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στην καταστροφή έρχεται σε ευθεία αντίθεση με τα αισθήματα και τις προσδοκίες των Ελλήνων. Κι εμείς, με μπροστάρη τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς διχαστικά διλήμματα, για να ξεπεράσουμε την Κρίση που τόσο βάναυσα έπληξε την χώρα μας και να επιστρέψουμε σε συνθήκες σιγουριάς κι ευημερίας στον τόπο.
Για τη ΔΕΕΠ ΑΧΑΪΑΣ
Ο Πρόεδρος
Ανδρέας Μαζαράκης
Ο Υπεύθυνος επικοινωνίας
Λυκούργος Σταυρουλόπουλος