Το ΚΚΕ Αχαΐας για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα

Σχόλιο για την επίσκεψη Τσίπρα στην Πάτρα, από το ΚΚΕ Αχαΐας:

 

 

          Οι σημερινές δύσκολες συνθήκες δεν μπορούν να ξεπλύνουν τις τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ σαν αντιπολίτευση, αλλά και σαν κυβέρνηση τα προηγούμενα χρόνια.

          Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Πάτρας δεν ξεχνούν ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο  ΣΥΡΙΖΑ , είναι το κόμμα των βαριών αντιασφαλιστικών χτυπημάτων και των μειώσεων των συντάξεων του 3ου μνημονίου (2015), το κόμμα των περαιτέρω οριζόντιων μειώσεων στις συντάξεις με το «νόμο Κατρούγκαλου» (2016).

          Κανείς δεν ξεχνά ότι οι τεράστιες ελλείψεις στα Νοσοκομεία, αλλά και τις δομές Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας φέρουν τη σφραγίδα και της δικής του κυβέρνησης. Ήταν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που έκλεισε το Νοσοκομείο Νοσημάτων Θώρακος στην Πάτρα, ένα νοσοκομείο που σήμερα θα μπορούσε να ήταν στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ήταν η δική του κυβέρνηση που πέταγε στο καλάθι των αχρήστων τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων και υγειονομικών της Αχαΐας.

          Οι εργαζόμενοι, ο λαός της Αχαΐας, όσοι αισθάνονται αριστεροί, προοδευτικοί δεν πρέπει να έχουν καμία εμπιστοσύνη στον ΣΥΡΙΖΑ. Για να δουν άσπρη μέρα πρέπει να ξεμπερδεύουν με τους παραμυθάδες της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ.

          Οι πραγματικές ανάσες αισιοδοξίας βρίσκονται στο δρόμο του αγώνα και την συμπόρευση με το ΚΚΕ. Ιδιαίτερα ο λαϊκός κόσμος που προέρχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ της Αχαΐας να στηρίξει αυτή την επιλογή.