Τεχνικές παρεμβάσεις σε Λάππα και Αλισσό

 

 

Παρεμβάσεις στο αγροτικό οδικό δίκτυο στον Αλισσό γίνονται τις τελευταίες ημέρες από το Δήμο Δυτικής Αχαΐας. Οι παρεμβάσεις γίνονται στην περιοχή της Σερδενής και περιλαμβάνουν διαμόρφωση και χαλικόστρωση αγροτικών δρόμων σε μήκος περίπου 1.500 μέτρων.

Ταυτόχρονα ολοκληρώθηκε η παρέμβαση στη θέση Καλογερόστανη στου Λάππα. Στο σημείο εκείνο οι βροχές των Χριστουγέννων, είχαν καταστρέψει παλιό γεφύρι γεγονός που εμπόδιζε την πρόσβαση σε καλλιέργειες ενώ απόκλεισε και δύο κατοικίες. Οι παρεμβάσεις του Δήμου περιλάμβαναν διαμόρφωση της κοίτης ώστε να υποδέχεται μεγαλύτερους όγκους νερού αλλά και την κατασκευή νέου και σύγχρονου γεφυριού προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση των καλλιεργητών, κυρίως φράουλας, στις καλλιέργειές τους.

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS