Πάτρα: Ασταμάτητη η δραστηριότητα του Εγκέλαδου – Πάνω από 150 σεισμοί στην περιοχή!

 

Ασταμάτητη συνεχίζεται η δραστηριότητα του Εγκέλαδου στην περιοχή.

Μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ που “ταρακούνησε” την Πάτρα και είχε επίκεντρο τη Νάυπακτο λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης οι μικροσεισμοί συνεχίζουν να γίνονται αισθητοί.

Συνολικά έχουν καταγραφεί μέχρι τις 6 το πρωϊ της Πέμπτης 156 σεισμικές δονήσεις οι περισσότερες από τις οποίες δεν ξεπερνούν τα 2,6 ρίχτερ.

Πάτρα: Ασταμάτητη η δραστηριότητα του Εγκέλαδου - Πάνω από 150 σεισμοί στην περιοχή!

Ακης Τσελέντης 

 

Το φαινόμενο πάντως θα έχει διάρκεια , καθώς μιλώντας στο tempo24 ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, σημείωσε πως η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται φυσιολογικά. Ενώ ανέφερε πως η περιοχή έχει ρήγματα που δεν δίνουν μεγάλα μεγέθη, ως εκ τουτου δεν υπάρχει ανησυχία.

Ο κ. Τσελέντης ανέφερε πως το κακό είναι ότι τα ρήγματα βρίσκονται κοντά σε αστικά κέντρα (Πάτρα, Ναύπακτο) κι αυτό προκαλεί δυσφορία στους κατοίκους.

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Ο Ανεστίδης βρίζει χυδαία τον Μητσοτάκη on camera – Άθλιες αισχρότητες (ΒΙΝΤΕΟ)