«Λιποθύμησε και τα σκυλιά πήγαν να βοηθήσουν»- Η εκδοχή του ιδιοκτήτη του συσκευαστηρίου

Την δική του εκδοχή για τα αίτια του θανάτου του 56χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου στα Λεχαινά κ. Γιάννης Καρμίρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο κ. Καρμίρης  εικάζει ότι ο άτυχος Χρήστος που οδηγούσε κλαρκ για να μετακινείται στο χώρο κάποια στιγμή αισθάνθηκε άσχημα, κατέβηκε από το κλαρκ, προχώρησε 60 μέτρα, άνοιξε την πόρτα για να βγει και κατευθύνθηκε σε μια βρύση προφανώς για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του.

Εκεί λιποθύμησε και τον βρήκαν τα δύο σκυλιά, δύο βελγικοί ποιμενικοί, τα οποία στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν του προκάλεσαν τραυματισμούς που όμως ήταν θανατηφόροι.

Ο κ. Καρμίρης επίσης είπε ότι ο άτυχος φύλακας που ήταν το «δεξί του χέρι» ήταν διαβητικός.

Όπως υποστήριξε ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ανασφάλιστος «από δική του επιλογή».

 

 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ