«Λιποθύμησε και τα σκυλιά πήγαν να βοηθήσουν»- Η εκδοχή του ιδιοκτήτη του συσκευαστηρίου

Την δική του εκδοχή για τα αίτια του θανάτου του 56χρονου Χρήστου Βασιλόπουλου έδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης ο ιδιοκτήτης του συσκευαστηρίου στα Λεχαινά κ. Γιάννης Καρμίρης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

Ο κ. Καρμίρης  εικάζει ότι ο άτυχος Χρήστος που οδηγούσε κλαρκ για να μετακινείται στο χώρο κάποια στιγμή αισθάνθηκε άσχημα, κατέβηκε από το κλαρκ, προχώρησε 60 μέτρα, άνοιξε την πόρτα για να βγει και κατευθύνθηκε σε μια βρύση προφανώς για να ρίξει νερό στο πρόσωπό του.

Εκεί λιποθύμησε και τον βρήκαν τα δύο σκυλιά, δύο βελγικοί ποιμενικοί, τα οποία στην προσπάθειά τους να τον βοηθήσουν του προκάλεσαν τραυματισμούς που όμως ήταν θανατηφόροι.

Ο κ. Καρμίρης επίσης είπε ότι ο άτυχος φύλακας που ήταν το «δεξί του χέρι» ήταν διαβητικός.

Όπως υποστήριξε ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν ανασφάλιστος «από δική του επιλογή».

 

 

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της

Επιστολή διαμαρτυρίας του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί στον Κώστα Πελετίδη

Συγκινήθηκε ο Μίνως Μάτσας μιλώντας για τη μουσική: «Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που μπορεί να ενώσει τους ανθρώπους»

«Στα ραντάρ της Ρίβερ ο Ορτέγκα – Το ποσό που αξιώνει ο Ολυμπιακός»

Καλοκαιρινό κοκτέιλ φράουλα με βότκα