«Ψυγείο» αναμένεται η Θεσσαλονίκη την Κυριακή – Στους -3 ίσως παίξουν Άρης και Παναθηναϊκός

13/01/2021 | 20:52

 

 

Άρης και Παναθηναϊκός θα δώσουν το βράδυ της Κυριακής (17/01, 19:30) ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια τους στη σεζόν στη Super league 1. Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν θα έχουν αντιπάλους μόνο η μια την άλλη, αλλά και τις καιρικές συνθήκες.

Το ψύχος και η υγρασία θα κάνουν έντονα την εμφάνισή τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Μάλιστα, όσο θα νυχτώνει τόσο η θερμοκρασία θα πέφτει.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, για την εισβολή του ψυχρού κύματος που περιμένει η χώρα μας τις επόμενες ημέρες, στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία θα πέσει κάτω από το μηδέν και πιο συγκεκριμένα την ώρα διεξαγωγής του ματς μεταξύ «κίτρινων» και «πράσινων» θα δείξει -3 βαθμούς Κελσίου.

Μάλιστα, πιο αργά, στις 22:00 και σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, παρουσιάζεται η θερμοκρασία στους -4 και τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/01) στους -5.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες αναισθησιολόγος και νοσηλευτής για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ