Πάτρα: Δεν σταματά να …χορεύει την περιοχή ο Εγκέλαδος – Πάνω από 120 σεισμοί σε λιγότερο από 20 ώρες – Τι λέει στο tempo24 ο Ακης Τσελέντης

 

Δεν σταματά να “χορεύει” η περιοχή, καθώς σχεδόν κάθε δέκα λεπτά ένας νέος σεισμός γίνεται αισθητός στην Πάτρα.

Μετά την ισχυρή δόνηση των 4,8 Ρίχτερ λίγο μετά τα μεσάνυχτα η σεισμική δραστηριότητα δεν σταματά. Είναι χαρακτηριστικό πως σε λιγότερο από 20 ώρες έχουν γίνει 123 σεισμοί με μεγέθη που ξεκινούν από 2 Ρίχτερ και φθάνουν μέχρι 4,2 Ρίχτερ.

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΚΗΣ ΤΣΕΛΕΝΤΗΣ

Μιλώντας στο tempo24 ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου, Άκης Τσελέντης, σημείωσε πως η μετασεισμική ακολουθία συνεχίζεται φυσιολογικά. Ενώ ανέφερε πως η περιοχή έχει ρήγματα που δεν δίνουν μεγάλα μεγέθη, ως εκ τουτου δεν υπάρχει ανησυχία.

Ο κ. Τσελέντης ανέφερε πως το κακό είναι ότι τα ρήγματα βρίσκονται κοντά σε αστικά κέντρα (Πάτρα, Ναύπακτο) κι αυτό προκαλεί δυσφορία στους κατοίκους.

Πάτρα: Φωτιά τη νύχτα στα Μποζαΐτικα

Νέα απάτη σε βάρος ηλικιωμένης – Πώς ο «αστυνομικός» άρπαξε 15.000 ευρώ

Μουντιάλ Συλλόγων: Άνετη νίκη της Γιουβέντους, 4-1 τη Ουιντάντ

Ένα δικό τους νησί για έξι μέρες: Εκεί που θα γίνει ο γάμος του Τζεφ Μπέζος και της Λόρεν Σάντσεζ

Μπαράζ σεισμών τη νύχτα – Αισθητοί και στην Πάτρα

Πότε έρχεται στην Πάτρα το έργο “Εκείνος κι Εκείνος”

Πάτρα: Πως έγινε η τραγωδία στα Αραχωβίτικα – Ποιοι είναι οι δύο νέοι που έχασαν την ζωή τους ΦΩΤΟ

Αγρίνιο: Σήμερα ξεκινά η απολογία του κρεοπώλη για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου