Η χήρα του Τσάντγουικ Μπόουζμαν τίμησε τον αείμνηστο ηθοποιό στα βραβεία Gotham

13/01/2021 | 17:24

Η Τέιλορ Σιμόν Λέντγουαρντ τίμησε τον αείμνηστο σύζυγό της, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, κατά τη διάρκεια των βραβείων Gotham που έγιναν διαδικτυακά, αποκαλώντας το αστέρι του «Black Panther» ως «το πιο ειλικρινές άτομο που γνώρισα ποτέ».

 

Ο Μπόουζμαν, ο οποίος πέθανε το καλοκαίρι μετά από μάχη με τον καρκίνο του παχέος εντέρου, ήταν ο αποδέκτης του βραβείου Actor Tribute, το οποίο η Λέντγουαρντ δέχτηκε με δάκρυα.

 

«Είναι το πιο ειλικρινές άτομο που γνώρισα ποτέ», είπε σύμφωνα με το People. «Ήταν κάτι που έψαχνε, στον εαυτό του, στους γύρω του και στη στιγμή. Η αλήθεια μπορεί να είναι εύκολο να την αποφεύγει κανείς. Αλλά αν κάποιος δεν ζει στην αλήθεια, τότε είναι αδύνατο να ζήσει».

 

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της εστίασης Αντώνης Λάγιος

Τραγωδία στην Πάτρα: Δύο αδελφές βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους

Αχαΐα: Νεαρός βρέθηκε κρεμασμένος σε θερμοκήπιο – Κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Ακτή Δυμαίων: Άνοιξε το ρεύμα προς Πάτρα – Απειλούνται σπίτια, νερό και στα κάθετα δρομάκια (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Κακοκαιρία – Πάτρα: Ζητήθηκε η εκκένωση σπιτιού, εξαιτίας της κατολίσθησης