Τα μυστικά της Χάιντι Κλουμ για τέλεια φυσική κατάσταση

 

 

Κατά την δεκαετία των 90s η Χάιντι Κλουμ ήταν από τα μοντέλα που μεσουρανούσε στις διεθνείς πασαρέλες, ενώ αποτέλεσε το πρώτο μοντέλο από τη Γερμανία που έγινε «αγγελάκι» της Victoria's Secret.

Διανύοντας το 47ο έτος της ηλικίας της το διάσημο μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Γερμανία ακόμη και τώρα καταφέρνει να εντυπωσιάζει τους πάντες με τις τέλειες αναλογίες της, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά για ποιο λόγο οι θαυμαστές της της έχουν δώσει το παρατσούκλι «το σώμα».

Σε συνέντευξή της, λοιπόν, στο βρετανικό Women's Health, η λαμπερή επιχειρηματίας, πια, αποκάλυψε ότι η ρουτίνα της άσκησής της περιλαμβάνει μία γκάμα διασκεδαστών επιλογών όπως χούλα χουπ, τραμπολίνο, κολύμπι κ.α.

Αναγνωρίζοντας το πόσο τυχερή είναι που έχει ένα μεγάλο σπίτι που μπορεί να φιλοξενήσει όλες τις δραστηριότητές της η Κλουμ παραδέχτηκε ότι «είμαι αρκετά τυχερή που έχω μια πισίνα στο σπίτι και, όταν ξεκίνησε η πανδημία, άρχισα να κολυμπώ 20 γύρους την ημέρα. Η άσκηση χαμηλού αντίκτυπου όπως αυτή είναι πολύ καλύτερη για τις αρθρώσεις μου από το τρέξιμο σε διάδρομο», συμπληρώνοντας ότι «το χούλα χουπ αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή, καθώς ασκεί όλο το σώμα και μπορεί να εφαρμοστεί πολύ εύκολα στο σπίτι».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ