Πάτρα: “Κούναγε” όλη τη νύχτα – 40 μετασεισμοί μετά τον ισχυρό σεισμό των 4,7 Ρίχτερ

 

Συνεχίζεται αμείωτη η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μεταξύ Αιγίου και Ναυπάκτου , όπου λίγε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχαμε τον ισχυρό σεισμό των 4,7 βαθμών Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο δίνει τη δόνηση 5,1 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού, ήταν 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας και 16 χιλιόμετρα από το Αίγιο. Το εστιακό βάθος ήταν 4 χιλιόμετρα. 

Από εκείνη την ώρα δεκάδες μετασεισμοί έχουν γίνει αισθητοί στην ευρύτερη περιοχή με τον μεγαλύτερο να φθανει τα 4,4 Ρίχτερ και τον μικρότερο τα 2,5.

Συνολικά έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 40 δονήσεις, γεγονός που μαρτυρά πως η περιοχή ειναι διεγερμένη , όπως άλλωστε εχει δηλώσει και ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που παρακολουθεί το φαινόμενο.

Να σημειωθεί ότι το tempo24 με συνεχείς αναρτήσεις καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενημέρωνε για την εξέλιξη του φαινομένου , που προκάλεσε φόβο σε πάρα πολλούς πολίτες. 

 

Στον ρυθμό των Ρίχτερ η Δυτική Ελλάδα – Συνεχής σεισμική δραστηριότητα (Συνεχής ενημέρωση)

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο