Πάτρα: “Κούναγε” όλη τη νύχτα – 40 μετασεισμοί μετά τον ισχυρό σεισμό των 4,7 Ρίχτερ

 

Συνεχίζεται αμείωτη η σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή μεταξύ Αιγίου και Ναυπάκτου , όπου λίγε λεπτά μετά τα μεσάνυχτα είχαμε τον ισχυρό σεισμό των 4,7 βαθμών Ρίχτερ, ενώ το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο δίνει τη δόνηση 5,1 ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού, ήταν 32 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Πάτρας και 16 χιλιόμετρα από το Αίγιο. Το εστιακό βάθος ήταν 4 χιλιόμετρα. 

Από εκείνη την ώρα δεκάδες μετασεισμοί έχουν γίνει αισθητοί στην ευρύτερη περιοχή με τον μεγαλύτερο να φθανει τα 4,4 Ρίχτερ και τον μικρότερο τα 2,5.

Συνολικά έχουν καταγραφεί μέχρι τώρα 40 δονήσεις, γεγονός που μαρτυρά πως η περιοχή ειναι διεγερμένη , όπως άλλωστε εχει δηλώσει και ο καθηγητής σεισμολογίας Ακης Τσελέντης, που παρακολουθεί το φαινόμενο.

Να σημειωθεί ότι το tempo24 με συνεχείς αναρτήσεις καθόλη τη διάρκεια της νύχτας ενημέρωνε για την εξέλιξη του φαινομένου , που προκάλεσε φόβο σε πάρα πολλούς πολίτες. 

 

Στον ρυθμό των Ρίχτερ η Δυτική Ελλάδα – Συνεχής σεισμική δραστηριότητα (Συνεχής ενημέρωση)

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Πανικός στο κέντρο της Πάτρας: Σωλήνας έφυγε από οικοδομή και έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα – Στο ένα βρισκόταν μητέρα με ανήλικα παιδιά ΦΩΤΟ

Λευκάδα: 24χρονη κατέρρευσε ενώ της γίνονταν πρόταση γάμου – Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή

Ξάνθη: Νεκροί εντοπίστηκαν οι δύο 16χρονοι που είχαν εξαφανιστεί την Κυριακή

Πάτρα: Ληστεία σε μίνι μάρκετ τα ξημερώματα – Ο δράστης απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο