Ολλανδία: Παράταση του lockdown μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου

12/01/2021 | 22:52

Η Ολλανδία παρατείνει το lockdown που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την αναστολή λειτουργίας σχολείων και καταστημάτων.

Το lockdown παρατείνεται για τρεις εβδομάδες ώστε να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του νέου κορονοϊού, αποφάσισε σήμερα η κυβέρνηση.

Ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ότι πρέπει να διατηρηθούν τα μέτρα για τον περιορισμό των κοινωνικών επαφών, επίσης λόγω της απειλής που θέτει το νέο στέλεχος του νέου κορονοϊού που ταυτοποιήθηκε πρώτα στην νότια Αγγλία.

Όλα τα σχολεία και πολλά καταστήματα σε όλη τη χώρα έκλεισαν στα μέσα Δεκεμβρίου, μετά το κλείσιμο όλων των μπαρ και εστιατορίων δύο μήνες νωρίτερα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Σοκαριστικό τροχαίο στα Καλάβρυτα: Νεαρή καρφώθηκε σε δέντρο – Το αυτοκίνητο έπεσε σε πλαγιά και διαλύθηκε (ΦΩΤΟ)

Πώς έγινε η τραγωδία στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με την 67χρονη ΑμεΑ – Ποια ήταν η «αγωνίστρια της ζωής» Μαρία Λαδά από την Κεφαλονιά

Πάτρα: Στα “δίχτυα” της Ασφάλειας επαγγελματίες… διαρρήκτες – Σε πόσες και ποιες υποθέσεις εμπλέκονται

Μιντιλόγλι Πατρών: Τρακτέρ έμεινε χωρίς φρένα και βρέθηκε στην …είσοδο σχολείου, η καρότσα έπεσε πάνω σε περιπολικό (ΦΩΤΟ)