Γιώργος Λιάγκας: Το παρασκήνιο πίσω από τη «διευρυμένη» συνεργασία του παρουσιαστή με τον Ant1

 

 

Μια τηλεοπτική βόμβα έσκασε το βράδυ της Δευτέρας στα χέρια των τηλεοπτικών δημοσιογράφων. Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον Ant1 και όχι μόνο αυτό, θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στο «Πρωινό».

Μια συνεργασία η οποία έληξε πριν από τέσσερα χρόνια και οδήγησε τον παρουσιαστή σε άλλες επαγγελματικές στέγες. Τώρα όμως ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον Ant1 και η απόφαση για την επιστροφή του πάρθηκε μέσα σε μόλις 10 μέρες.

Δεν ήταν όμως εύκολη απόφαση και φυσικά και εδώ υπάρχει παρασκήνιο. Συγκεκριμένα υπάρχει μια ρήτρα την οποία ο Γιώργος Λιάγκας είχε φροντίσει να συμπεριλάβει στο συμβόλαιο που είχε με την προηγούμενη επαγγελματική του στέγη, τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής είχε φροντίσει να διασφαλίσει πως αν έμενε «εκτός» και δεν υπήρχε τηλεοπτικό project στο οποίο θα μπορούσε να απασχοληθεί δημιουργικά, θα είχε τη δυνατότητα να αποχωρήσει από τον σταθμό και το διαζύγιο των δυο πλευρών να είναι «κοινή συναινέσει».

Και αυτό ακριβώς έγινε. Μετά την πρόωρη αυλαία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» αλλά και του show που παρουσίαζε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Το «Guess My Age» ο παρουσιαστής έμεινε «εκτός».

Αν και έγιναν προσπάθειες των δυο πλευρών να βρεθεί λύση και ο Γιώργος Λιάγκας να βρεθεί μπροστά από τις κάμερες ξανά, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και έτσι ο παρουσιαστής, πριν από 10 περίπου μέρες πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, στον Ant1 αλλά και στο πλευρό της πρώην συζύγου του, Φαίης Σκορδά στην παρουσίαση του «Πρωινού».

Το «μυστικό» πίσω από τη «διευρυμένη» συνεργασία Λιάγκα-Ant1

H συνεργασία Ant1-Γιώργου Λιάγκα θα είναι «διευρυμένη» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το δελτίο τύπου το οποίο βγήκε το βράδυ της Δευτέρας.

Τι κρύβει η λέξη αυτή; Τα πράγματα είναι απλά. Ο Γιώργος Λιάγκας όχι μόνο επέστρεψε στον Ant1 αλλά θα αναλάβει και άλλο project (εφόσον οι συνθήκες αλλά και ο… κορονοϊός. το επιστρέψουν). Ένα από τα «δυνατά» σημεία του Γιώργου Λιάγκα είναι η παρουσίαση των show και οι υπεύθυνοι του Ant1 θα κοιτάξουν να τον αξιοποιήσουν και με αυτόν τον τρόπο.

Σε ποιο show θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο Γιώργος Λιάγκας; Τα προγράμματα στα οποία θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο παρουσιαστής είναι δυο, με το δεύτερο να είναι και το επικρατέστερο.

Το πρώτο ενδεχόμενο αφορά στο show «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος». Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν πέσει οι υπογραφές, ο Ant1 βρίσκεται σε συζητήσεις ώστε να αποκτήσει τα δικαιώματα του show και να το εντάξει στο πρόγραμμα του. Εφόσον η συμφωνία τελεσφορήσει, ο Γιώργος Λιάγκας είναι ο επικρατέστερος να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης.

Το δεύτερο όμως ενδεχόμενο, το οποίο είναι και το επικρατέστερο, είναι ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει την παρουσίαση του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» καθώς οι υπεύθυνοι του Ant1 φαίνεται να θεωρούν πως το συγκεκριμένο show ταιριάζει «γάντι» στον παρουσιαστή.

https://www.newsbeast.gr/

Διαβάστε επίσης