ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Χωρίς Χολέμπας και Μπρούμα στην Τούμπα οι «ερυθρόλευκοι»

12/01/2021 | 21:14

Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί χωρίς του Μπρούμα και Χοσέ Χολέμπας στο αυριανό (13/1) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την Superleague καθώς οι δύο παίκτες ταλαιπωρούνται από ίωση και δεν ταξίδεψαν στην Θεσσαλονίκη, Επιστρέφουν οι Σα, Μπουχαλάκης και Ραφίνια.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αύριο (13/1) στην Τούμπα όπου ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, αφού ο Χοσέ Χολέμπας πέμεινε στην Αθήνα, όπως και ο Μπρούμα, λόγω ίωσης.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κάιπερς, Λοβέρα, Ανδρούτσος και Σουντανί, ενώ κανονικά ταξίδεψε ο Μπουχαλάκης, που απουσίαζε στα τελευταία ματς της ομάδας, όπως και οι Σα και Ραφίνια που επιστρέφουν μετά την απουσία τους στο ματς με τον Παναιτωλικό.

 

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο – “Έφυγε” ο γνωστός γκαλερίστας Παναγιώτης Ζέρβας – Αύριο η κηδεία του

Αχαΐα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στην άκρη του δρόμου – Μυστήριο με τα αίτια θανάτου, έρευνα της ΕΛ.ΑΣ

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

«Τι Ψυχή θα Παραδώσεις, Μωρή; – Μέρος Πρώτο» – Έρχεται στη μεγάλη οθόνη

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-Πάτρα: Άνδρες γνωστοί στη “νύχτα” έδωσαν ραντεβού για να λύσουν τις διαφορές τους-Στη θέα του όπλου ο ένας εμβόλισε μοτοσικλέτα-Συνελήφθησαν τρία άτομα

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του