ΝΔ για Πολάκη: Ομολογεί με κυνικό τρόπο αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ

Τοποθέτηση σε χθεσινοβραδινή κομματική εκδήλωση

Τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη, στην οποία φέρεται να αποδίδει την εκλογική ήττα του κόμματός του στην υπερφορολόγηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία.

Η τοποθέτηση του Παύλου Πολάκη έγινε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε χθεσινοβραδινή κομματική εκδήλωση, με τη ΝΔ να επισημαίνει: "Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!".

Νωρίτερα, η Ομάδα Αλήθειας είχε δημοσιεύσει στο twitter ένα βίντεο με απόσπασμα τοποθέτησης του κ. Πολάκη, που ακούγεται να λέει: "Τις εκλογές τις χάσαμε, γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στρώματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε". Και συνεχίζει, λέγοντας: "Μην το κουβεντιάζουμε. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@μ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%".

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ