Παγώνη για τη μίμηση Ζαχαράτου: Δεν πέτυχε τη φωνή μου!

12/01/2021 | 15:33

Στην Εκπομπή Πολιτική Γυμναστική με τον Νίκο Ξανάλατο στον Σκαι Πάτρας 89,4 μίλησε η Πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας Πειραιά Ματίνα Παγώνη, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων, τις δηλώσεις Κοντοζαμάνη για τις ΜΕΘ, αλλά και την μίμηση του Τάκη Ζαχαράτου με βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η γνωστή Γιατρός έπλεξε το εγκώμιο του καλλιτέχνη, το διασκέδασε, αλλά θεωρεί πως ο Ζαχαράτος δεν πέτυχε την φωνή της.

Σφοδρή καταιγίδα με ισχυρούς ανέμους στην Πάτρα – “Πέταξε” τσεκούρι από μπαλκόνι (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θλίψη για το θάνατο 59χρονης – “Έφυγε” ξαφνικά

Πάτρα: Σοκαριστική καταγγελία – “Έπιασε τη μητέρα μου από το λαιμό, την πέταξε στο κρεβάτι και την βίασε”!

Πάτρα: Κατέρρευσε σπίτι στην Ανω Πόλη (ΦΩΤΟ)

Πύργος: Δένδρο έπεσε πάνω σε εν κινήσει τρένο – Στο νοσοκομείο ο μηχανοδηγός- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πυροτεχνουργός της ΕΛ.ΑΣ βρήκε πολεμικό υλικό στο Ιστορικό και Λαογραφικό Μουσείο Αιγίου – Χειροβομβίδες και βλήματα όλμου ως εκθέματα!

Πάτρα: Επιτέθηκαν σε τρεις 19χρονους επειδή ο ένας φορούσε μπλούζα με ελληνική σημαία!-Τους χτύπησαν με ρόπαλα και σιδηρογροθιές

Πάτρα: Μεθυσμένος τα έκανε λίμπα στην Παιδιατρική Κλινική του Ρίου