Αυτοί είναι οι δύο τελάληδες του Καρναβαλιού!

12/01/2021 | 15:32

Η ημέρα έναρξης του φετινού διαφορετικού λόγω συνθηκών Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει.

Στις φετινές διαφοροποιήσεις και η παρουσία δυο τελάληδων που θα μεταφέρουν σε όλη τη πόλη την έναρξη του θεσμού για το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ημέρες την πόλη θα περιδιαβούν δυο τελάληδες. Ένας άνδρας και μια γυναίκα που είχαν αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και κατά το παρελθόν.

Η Μαρία Αγουρίδη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην περυσινή διοργάνωση καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα τελάλης του καρναβαλιού, ενώ μετά από αρκετά χρόνια το ρόλο του τελάλη αναλαμβάνει και ο Γιώργος Λογαράς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο θα μετακινούνται με το άρμα που αυτές τις ημέρες τελειοποιείται στο καρναβαλικό εργαστήρι του δήμου Πατρέων.

Ονόματα πασίγνωστων Πατρινών στη δικογραφία για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού – Διακινούσαν τεράστια “μαύρα” ποσά, κυκλοφορούσαν με πανάκριβα αυτοκίνητα (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στην Πάτρα: Αυτή είναι η 45χρονη που έχασε την ζωή της στο τροχαίο στην Οβρυά

Πάτρα: Τραγική κατάληξη για τον 44χρονο που χάθηκε στις εκβολές του Γλαύκου ενώ ψάρευε – Ποιος είναι ο άτυχος άνδρας

Αχαΐα: Άγνωστος πυροβόλησε και τραυμάτισε ανήλικους-Μεγάλη κινητοποίηση της Αστυνομίας-Νοσηλεύονται σε σοκ

Πάτρα: Τραγωδία τα ξημερώματα στην Οβρυά – 45χρονη νεκρή σε τροχαίο ΦΩΤΟ

Μεγάλη φωτιά σε πτηνοτροφική μονάδα στη Δυτική Αχαΐα – Ακούστηκαν εκρήξεις (ΦΩΤΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: “Έφυγε” από την ζωή ο “γίγαντας” της πυγμαχίας Αλέξης Πεφάνης

Πάτρα: Έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 44χρονου που αγνοείται στις εκβολές του ποταμού Γλαύκου – Είχε πάει για ψάρεμα (ΦΩΤΟ)