Αυτοί είναι οι δύο τελάληδες του Καρναβαλιού!

12/01/2021 | 15:32

Η ημέρα έναρξης του φετινού διαφορετικού λόγω συνθηκών Πατρινού Καρναβαλιού πλησιάζει.

Στις φετινές διαφοροποιήσεις και η παρουσία δυο τελάληδων που θα μεταφέρουν σε όλη τη πόλη την έναρξη του θεσμού για το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ημέρες την πόλη θα περιδιαβούν δυο τελάληδες. Ένας άνδρας και μια γυναίκα που είχαν αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο και κατά το παρελθόν.

Η Μαρία Αγουρίδη είχε κερδίσει τις εντυπώσεις στην περυσινή διοργάνωση καθώς ήταν η πρώτη γυναίκα τελάλης του καρναβαλιού, ενώ μετά από αρκετά χρόνια το ρόλο του τελάλη αναλαμβάνει και ο Γιώργος Λογαράς.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι και οι δυο θα μετακινούνται με το άρμα που αυτές τις ημέρες τελειοποιείται στο καρναβαλικό εργαστήρι του δήμου Πατρέων.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ