Πολάκης: Χάσαμε γιατί γ@μ@σαμε την μεσαία τάξη

Ένα απόσπασμα τηλεδιάσκεψης στο οποίο εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης να εξηγεί γιατί χάθηκαν οι εκλογές του 2019 κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Το βίντεο ανέβηκε στο twitter από την Ομάδα Αλήθειας και ακούγεται ο κ. Πολάκης να λέει: «Μόλις βγήκαμε από τα μνημόνια δεν ανακουφίσαμε στόματα τα οποία σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδήξαμε στην φορολογία και το ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο όμως έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε».

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει τον συλλογισμό του χρησιμοποιώντας και ύβρεις λέγοντας: «Μην το κουβεντιάζουμε όμως. Επειδή εμείς στηρίξαμε την φτώχεια πήραμε 32%. Επειδή γ@μ@σαμε τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%».

Σχολιάζοντας τα όσα ακούγονται από τα χείλη του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας η ΝΔ αναφέρει: «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν!»