Ο Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά ως… Ματίνα Παγώνη - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε Ματίνα Παγών και είναι απολαυστικός.

Μετά τις μεταμφιέσεις σε Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση, ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος μεταμορφώθηκε σε ένα πρόσωπο των ημερών, την Ματίνα Παγώνη.

Ο γνωστός περφόρμερ με ένα μαγικό τρόπο που μόνο εκείνος ξέρει καταφέρνει να μιμείται πρόσωπα, φωνές και στιλ και αυτή τη φορά στο «στόχαστρό» του μπήκε η γιατρός Ματίνα Παγώνη.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ καθημερινά μας ενημερώνει για τις εξελίξεις με την πανδημία με εμφανίσεις της σε διαφορετικά κανάλια και ο Τάκης Ζαχαράτος δεν μπόρεσε να αντισταθεί και με σατιρική διάθεση σχολίασε ως Ματίνα Παγώνη τις Απόκριες, τα καρναβάλια αλλά και το Ντουμπάι.

«Η Ματίνα Παγώνη ξεσπά! [ Part 1 + 2 ] « Ε- λυσσάξατε πια ! Διασωληνωμένη από κανάλι σε κανάλι πια !»” γράφει στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός.

Στο βίντεο που ανήρτησε στην προσωπική σελίδα του στο Instagram, ο Ζαχαράτος μεταξύ άλλων αναφέρει «Απόκριες δεν θα κάνουμε! Είναι δυνατόν με τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας, να γίνονται καρναβάλια; Μας χορεύει τσάμικο ο κορωνοϊός και το μόνο που σας νοιάζει είναι να καρναβαλιστείτε; Όσο καρναβαλιστήκατε, καρναβαλιστήκατε! Γιατί όλο αυτό που ζούμε, δεν είναι καρναβάλι, χρειάζεται να ντυθούμε;».

 

 

Διαβάστε επίσης