Επίδομα 534 ευρώ: Πληρώνονται την Τρίτη οι αναστολές Δεκεμβρίου

11/01/2021 | 18:18

Αύριο Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2021, θα πιστωθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή τον Δεκέμβριο του 2020.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, το συνολικό ποσό, που θα καταβληθεί, ανέρχεται στα 325,7 εκατ. ευρώ και αφορά 645.054 δικαιούχους σε 168.199 επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την από 07/01/2021 ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ», δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας από εργοδότες και εργαζόμενους (και μόνο για εργαζόμενους για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί δήλωση), καθώς και ορθών επαναλήψεων για τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2020.

Για τον Οκτώβριο, η σχετική προθεσμία εκπνέει σήμερα, για τον Νοέμβριο η προθεσμία αφορά στην περίοδο 12/1/2021-14/1/2021. Για τον Δεκέμβριο του 2020, οι ανωτέρω δηλώσεις αναστολής συμβάσεων μπορούν να υποβληθούν από 15/1/2021 έως 18/1/2021.

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ