Επίδομα παιδιού: Αιτήσεις έως τις 15 Ιανουαρίου

11/01/2021 | 16:34

Δεδομένου ότι η πλατφόρμα Α21 (επίδομα παιδιού) κλείνει οριστικά για το έτος 2020, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) καλεί όσους δεν έχουν υποβάλει ή δεν έχουν οριστικοποιήσει την αίτησή τους να το πράξουν άμεσα και πάντως έως τις 15 Ιανουαρίου 2021, προκειμένου να τους χορηγηθεί το επίδομα του 2020.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, για τις αιτήσεις του έτους 2021, η πλατφόρμα για την υποβολή τους θα ανοίξει τον Μάρτιο του 2021.

 

Ο ΟΠΕΚΑ σημειώνει ότι σκοπεύει να εκδώσει νέο δελτίο Τύπου με όλες τις αναγκαίες για τους ενδιαφερόμενους πληροφορίες.

 

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στον Λυκοχορό με το βουνό να ολισθαίνει- “Φύγετε από το σπίτι, κινδυνεύετε” ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Σήμερα η κηδεία της Κατερίνας Βεναρδάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία