Παραμένει στο νοσοκομείο Ρίου το 9 μηνών βρέφος που έχει προσβληθεί από κορονοϊό

 

Δεν πήρε εξιτήριο τελικά το 9 μηνών βρέφος που βρέθηκε με κορονοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 το βρέφος που νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, εμφάνισε χθες Κυριακή πυρετό και οι γιατροί αποφάσισαν να παρατείνουν τη νοσηλειά του, παρότι επρόκειτο να του δοθεί εξιτήριο την Κυριακή.
Υπενθυμίζεται πως το 9μηνων βρέφος μεταφέρθηκε από την Αιτωλοακαρνανία , με τους γονείς του να είναι και αυτοί θετικοί στον κορονοϊό. 

«Ήσυχα, Piggy»…
19/11/2025 | 12:05

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου