Πάτρα: Πορεία ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου - Επί ποδός η ΕΛΑΣ

Νεότερη Ενημέρωση: (19.15)

Οι 2 ομάδες που βρίσκονταν στην Πλατεία Υψηλών Αλωνίων (μία στο ύψος της Αθανασίου Διάκου και μία στο Μέγαρο της Αλάμπρας) επέστρεψαν στο Μνημείο Τεμπονέρα και από εκεί σταδιακά διαλύονται.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο και συνεχίζουν να είναι ισχυρές.

Νεότερη Ενημέρωση:

Στο ύψος του Μεγάρου της Αλάμπρα στα Υψηλά Αλώνια, βρίσκεται ομάδα ατόμων που συμμετείχε στην συγκέντρωση στο Μνημείο Τεμπονέρα.

Σε απόσταση λίγων μέτρων και στις σκάλες της Τριών Ναυάρχων είναι συγκεντρωμένες δυνάμεις των ΜΑΤ που ζητούν από την ομάδα των διαδηλωτών να διαλυθεί.

Ταυτόχρονα, ομάδα ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο βρίσκονται στην πλατεία των Υψηλών Αλωνίων, με τα ΜΑΤ να έχουν διακόψει την πορεία τους προς το κέντρο στο ύψος της Αθανασίου Διάκου.

Αρχική Ανάρτηση:

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία φοιτητικών συλλόγων και ατόμων που πρόσκεινται στον αντιεξουσιαστικό χώρο, με αφορμή την επέτειο 30 χρόνων από τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα.

Η πορεία διεκόπη από δυνάμεις των ΜΑΤ στο ύψος των Υψηλών Αλωνίων, με τους διαδηλωτές να ζητούν να τους επιτραπεί η συνέχισή της μέχρι την Πλατεία Γεωργίου.

Ισχυρή είναι η παρουσία της Αστυνομίας, που βρίσκεται αναπτυγμένη στην ευρύτερη περιοχή των Υψηλών Αλωνίων.

Η πορεία ξεκίνησε από το σχολικό συγκρότημα της Πλατείας Βουδ, όπου δολοφονήθηκε ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ