Στο tempo24 o πατέρας του survivor Γιώργου Ασημακόπουλου - Τί λέει για τον Τάκη Ζαχαράτο - Ποια είναι η έννοια της οικογένειας του Πατρινού παίκτη - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 

Στο tempo24 μίλησε αποκλειστικά ο πατέρας του Γιώργου Ασημακόπουλου, του Πατρινού παίκτη του survivor που έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται τον Πατρινό Γιώργο Ασημακόπουλο του Survivor- ΒΙΝΤΕΟ

Ο Κώστας Ασημακόπουλος, γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας μιας πολύ επιτυχημένης αλυσίδας ρούχων, μίλησε για τον γιο του και πώς η οικογένεια παρακολουθεί από μακριά την προσπάθειά του στο δύσκολο παιχνίδι του survivor.

"Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να τρώει, είναι μεγάλη μας έννοια, θέλουμε να είναι καλά και δυνατός", είπε αρχικά ο Κώστας Ασημακόπουλος (φωτο κάτω) ενώ αποκάλυψε το εξής: "Παρακολουθούμε κάθε μέρα τις προγνώσεις του καιρού για τον Άγιο Δομίνικο! Ανησυχούμε όπως καταλαβαίνετε, θέλουμε να είναι ασφαλής). 

Σε ότι αφορά τη μίμηση του επίσης Πατρινού Τάκη Ζαχαράτου είπε το εξής: "Ήταν πολύ επιτυχημένη! Και ξέρουμε πολύ καλά εδώ στην Πάτρα, ότι όταν ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται κάποιον, τον αγαπάει πολύ". 

Μάλιστα, επειδή γίνεται λόγος και για τα μαλλιά του Πατρινού παίκτη, ο πατέρας του είπε χαρακτηριστικά: "Έτσι είναι πάντα! Ο Γιώργος δεν χτενίζεται ποτέ!"