Κορονοϊός - Πάτρα: Εμβολιασμοί εργαζομένων Κέντρων Υγείας στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" - Προετοιμασία για τη διαδικασία στον γενικό πληθυσμό - ΦΩΤΟ


Στην αναμονή για να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, βρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου εργαζόμενοι του Κέντρου Υγείας Αγίου Αλεξίου, στην Πάτρα.

Οι εμβολιασμοί γίνονται στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας. 

Συγχρόνως εκπαιδεύεται το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βορείου Τομέα (γιατροί και νοσηλευτές) για να ξεκινήσουν τα εμβόλια για τον γενικό πληθυσμό στο Κέντρο Υγείας, από τις 20 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής έχουν εμβολιαστεί 108 από από τα 180 άτομα προσωπικό στο ΚΥ Βορείου Τομέα. Το προσεχές διάστημα θα εμβολιαστούν και οι υπόλοιποι. 
Πρόκειται φυσικά για εναν πολύ ικανοποιητικό αριθμό, όπως σημειώνουν στο tempo24 και ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος με τη διευθύντρια του εμβολιασικού κέντρου Ευαγγελία Οικονομοπούλου. 

Σύμφωνα με τον διοικητή του νοσοκομείου κ. Θεοδωρόπουλο, η διαδικασία κυλά ομαλά και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. 
 

Ο διοικητής του νοσοκομείου Ηλίας Θεοδωρόπουλος με τη διευθύντρια του εμβολιασικού κέντρου Ευαγγελία Οικονομοπούλου

Μέχρι ώρας έχουν γίνει 360 εμβόλια.

Μέχρι το τέλος της ημέρας σημερα θα γίνουν άλλα 60 και συνολικά ολοκληρώνονται 400 εμβολιασμοί από την έναρξη της διαδικασίας στον Άγιο Ανδρέα.

Τη Δευτέρα θα παραλάβουν άλλα 165 εμβόλια τα οποία θα γίνουν σε 2 ημέρες, Τρίτη και Τετάρτη.

Στον Άγιο Ανδρέα, εκτός από το προσωπικό του Νοσοκομείου, εμβολιάζεται και το προσωπικό από τα Κέντρα Υγείας της Πάτρας (Βορείου Τομέα και Άνω Πόλης) και από τα Κέντρα Υγείας του Δήμου Ερυμάνθου.

 

 

Διαβάστε επίσης