Ο αδιόρθωτος κ. Ηλίας Γρηγόρης που κατέχει τα "γαλλικά" όσο κανείς

του Απόστολου Βουλδή

 

Αίσθηση και αλγεινή εντύπωση προκάλεσε για μια ακόμη φορά ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ωρα Πατρών" Ηλίας Γρηγόρης με τις πεζοδρομιακές, απαράδεκτες και προσβλητικές εκφράσεις του κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, που λόγω πανδημίας διεξάγεται με τηλεδιάσκεψη.

Ο λόγος της ανεπίτρεπτης έκρηξης του κ. Γρηγόρη ήταν η αλλαγή ημέρας πραγματοποίησης του δημοτικού συμβουλίου, με αποτέλεσμα να καταφερθεί κατά του Προέδρου του Σώματος Παναγιώτη Μελά λέγοντας του ( ενώ η συνεδριάση μεταδιδόταν ζωντανά) πως αποφασίζει τις συνεδριάσεις όποτε του "κα@λ@σει". Μάλιστα χαρακτήρισε "ανεπάγγελτα" τα στελέχη της δημοτικής αρχής, υποστηρίζοντας πως ειδάλλως δεν θα οργανωνόταν συνεδρίαση σε εργάσιμη ημέρα και ώρα.

Βέβαια αργότερα ο δημοτικός σύμβουλος έσπευσε να ζητήσει συγνώμη, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που οι "εκρήξεις" του Ηλία Γρηγόρη ξεπερνούν κάθε όριο πολιτικού πολιτισμού και ηθικής. Στο παρελθόν είχε δικαιολογήσει την στάση του λόγω του  παρορμητικού χαρακτήρα του ισχυριζόμενος πως "ουδέποτε στο δημόσιο λόγο μου τόσα χρόνια συνηθίζω να εκφέρω τις πολιτικές μου διαφωνίες με τέτοιες εκφράσεις", όμως δυστυχώς η πραγματικότητα τον διαψεύδει, δεδομένου ότι μόνο τυχαίες δεν είναι τα κατά καιρούς "γαλλικά" κατά πολιτικών αντιπάλων.

Υπενθυμίζεται πως μόλις τον περασμένο Μάρτιο ο κ. Γρηγόρης με χυδαία φρασεολογία καταφέρθηκε κατά του Πρωθυπουργού με ανάρτησή του στο facebook , με αποτέλεσμα μετά τον πανελλήνιο σάλο που προκάλεσε να θέσει εαυτόν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ζητώντας την αναστολή της κομματικής του ιδιότητας (είχε γίνει άμεσα αποδεκτή).

Δείτε την τότε ανάρτηση του Ηλία Γρηγόρη:

Από το στόχαστρο του ...εκρηκτικού δημοτικού συμβούλου δεν ξέφυγαν ούτε τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι, καθώς σε άλλη παλαιότερη ανάρτησή του γράφει:

Ούτε φυσικά και η Περιφερειακή Αρχή βγήκε εκτός της ...αυστηρής κριτικής του κ. Γρηγόρη, που είχε αναφέρει κατά το παρελθόν:

Να αναμένουμε μετά την πρόσφατη συγνώμη , αυτή να είναι η τελευταία "έκρηξη" του δημοτικού συμβούλου; Το παρελθόν δυστυχώς άλλα αποδεικνύει...

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ