Εθελοντική αιμοδοσία από τον Σύλλογο του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας

07/01/2021 | 11:04

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών του Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας  ανακοινώνει στα μέλη του ότι οι προγραμματισμένες αιμοδοσίες για τον μήνα Ιανουάριο θα πραγματοποιούνται  κανονικά και πάντα σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας» τηρώντας όλα τα μέτρα που προβλέπει ο ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας και προγραμματίζει εθελοντική αιμοδοσία:

 

ΦΑΡΡΑΙ: ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο (Πνευματικό Κέντρο  9.30-13.30).

  

  Καλούμε  τα μέλη αλλά και όλους τους υγιείς συμπολίτες  μας να προσφέρουν μια μονάδα αίματος για τους  πάσχοντες συνανθρώπους μας  που έχουν ανάγκη.

Οι ανάγκες σε αίμα είναι μεγάλες. Γι’ αυτό γίνετε και εσείς εθελοντές αιμοδότες και νιώστε την χαρά της προσφοράς

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ο πρωταγωνιστής της θανατηφόρας επίθεσης στο “Αβαντάζ” ήταν ένας 26χρονος-Τι αποκαλύπτει το καταγραφικό του καταστήματος, το οποίο οι ιδιοκτήτες αναγκάστηκαν να παραδώσουν!

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Αχαΐα: Παρολίγο τραγωδία σε σοκαριστικό τροχαίο με τέσσερις τραυματίες ΦΩΤΟ

ΕΚΤΑΚΤΟ – Πάτρα: Παραδόθηκαν οι τρεις από τους εννέα που κατηγορούνται για το θάνατο του 30χρονου Κώστα στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα