Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»

06/01/2021 | 22:48

 

Καλεσμένος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» ήταν ο Μάριος Φραγκούλης, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων και για την θεία του, τη Ρένα Βλαχοπούλου.

«Η θεία Ρένα αυτό που ήταν στις ταινίες ήταν και στη ζωή της. Ήταν τρομερά ευχάριστος άνθρωπος, έκανε τις γκριμάτσες της, τα αστεία της πάντα. Είχε τρομερή ενέργεια. Ήμουν μικρός και είχα πάει να της πω τα κάλαντα και μου έδωσε ένα δίφραγκο.

Μου είπε “από εμένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά, τα λεφτά θα τα βγάλεις μόνος σου, θα δουλέψεις πάρα πολύ στη ζωή σου. Σε εμένα θα έχεις τροφή, στέγη και οικογενειακή ασφάλεια, αλλά τα χρήματα θα τα βγάλεις μόνος σου”.

Ήταν πολύ μεγάλο μάθημα. Το βρήκα λίγο παράξενο και είπα γιατί δεν μου έδωσε δεκάρικο, αλλά υπήρχε λόγος. Ήταν “σφιχτή”, αλλά έτσι όπως τη γνώρισα αργότερα, είχε έρθει και στη δραματική σχολή, όταν ήμουν στο Λονδίνο… Ποτέ δεν με άφησε να βάλω το χέρι στην τσέπη, πάντα κερνούσε», είπε μεταξύ άλλων ο Μάριος Φραγκούλης.

Η εξομολόγηση του Μάριου Φραγκούλη για τη Ρένα Βλαχοπούλου: «Μου είπε από μένα δεν θα βγάλεις ποτέ λεφτά»

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε