Ιταλία-κορονοϊός: 20.331 νέα κρούσματα και 548 θάνατοι σε ένα 24ωρο

06/01/2021 | 20:12

Στην Ιταλία το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 20.331 νέα κρούσματα κορονοϊού και 548 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.

 

Πραγματοποιήθηκαν 178.596 διαγνωστικά τεστ, το 11,3% των οποίων ήταν θετικό. Χθες τα περιστατικά ήταν 15.378, με 649 θανάτους.

 

Συγκριτικά με την χθεσινή ημέρα, οι ασθενείς με κορονοϊό στις ΜΕΘ της χώρας είναι κατά δύο λιγότεροι, και 21 λιγότεροι στους νοσοκομειακούς θαλάμους.

 

Σε ό,τι αφορά τις περιοχές της Ιταλίας με περισσότερα κρούσματα, στην πρώτη θέση βρίσκεται και πάλι το Βένετο (3.638) ενώ ακολουθούν η Λομβαρδία (2.952) και το Λάτιο (2.007) με πρωτεύουσα την Ρώμη.

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη