Γιατί η Κέιτ Μίντλετον ξέσπασε σε κλάματα, λίγο πριν τον Βασιλικό της γάμο;

Τι κι αν προσπαθεί να διατηρεί πάντα την ψυχραιμία της και να φαίνεται αψεγάδιαστη σε κάθε της εμφάνιση; Και η Κέιτ Μίντλετον έχει τις δύσκολες στιγμές της και μάλιστα, μία από αυτές ήταν λίγες ημέρες πριν τον βασιλικό της γάμο.

Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι σχεδόν πάντα αγχωτικός, καθώς τα ζευγάρια έχουν μια ατελείωτη λίστα με πράγματα που πρέπει να σκεφτούν και να οργανώσουν. Από την εύρεση μιας ημερομηνίας που να ταιριάζει σε όλους μέχρι να αποφασίσουν τους καλεσμένους, η οργάνωση προκαλεί πονοκέφαλο και απαιτεί πολύ χρόνο.

Το όνομα της σχεδιάστριας του εντυπωσιακού νυφικού της Κέιτ Μίντλετον διέρρευσε λίγες ημέρες πριν τον βασιλικό γάμο
Όμως, όσον αφορά τον προγραμματισμό του βασιλικού τους γάμου, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχαν μόλις 4 μήνες για να τακτοποιήσουν τα πάντα – με την πρόσθετη πίεση πως θα τους παρακολουθούσαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.
Η διαρροή του επτασφράγιστου μυστικού της Κέιτ Μίντλετον
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της Mirror, η Κέιτ Μίντλετον ξέσπασε σε δάκρυα όταν διέρρευσαν λεπτομέρειες για ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της μεγάλης της μέρας – το νυφικό της – στον Τύπο.

Η νύφη είχε κάνει ότι μπορούσε για να κρατήσει μυστική την σχεδιάστρια που είχε επιλέξει – την Σάρα Μπάρτον του οίκου Alexander McQueen – αλλά το όνομά της έγινε πρωτοσέλιδο στον βρετανικό Τύπο.

Εκείνη την εποχή, οι The Sunday Times ανέφεραν: «Μια πηγή από τον χώρο της μόδας είπε ότι το φόρεμα θα είναι ένας συνδυασμός των ιδεών της Κέιτ Μίντλετον και της βαθιάς γνώσης και κατανόησης της υψηλής μόδας της Μπάρτον».

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του Channel 5 «Secrets of the Royal Dressmakers» η ασκούμενη Κέιτι Νικόλ ισχυρίστηκε ότι η μέλλουσα δούκισσα του Κέιμπριτζ ήταν συντετριμμένη όταν το μυστικό της έγινε γνωστό. Όπως είπε: «Πίσω από τα παρασκήνια, νομίζω ότι προκάλεσε δάκρυα στο παλάτι γιατί η Κέιτ Μίντλετον είχε κάνει ό,τι μπορούσε για να κρατήσει κρυφό το μυστικό της».

Το εντυπωσιακό νυφικό της Κέιτ Μίντλετον σχεδίασε η Σάρα Μπάρτον του οίκου Alexander McQueen
Η Μπάρτον, φυσικά, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή έως ότου ανακοινώθηκε επίσημα ως η σχεδιάστρια του νυφικού της δούκισσας του Κέιμπριτζ, όταν η Κέιτ Μίντλετον βγήκε από το αυτοκίνητο μπροστά στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Πάντως, τελικά, η διαρροή δεν φάνηκε να ενοχλεί την Κέιτ Μίντλετον την ημέρα του γάμου της καθώς ήταν απίστευτα όμορφη και φυσικά θα παντρευόταν τον πρίγκιπά της. Το νυφικό της, ένα εκπληκτικό ιβουάρ φόρεμα με σατέν μπούστο και μανίκια από δαντέλα – ήταν μια τεράστια επιτυχία από κριτικούς και θαυμαστές μόδας σε όλο τον κόσμο.

Αναμφίβολα, η Κέιτ Μίντλετον ήταν εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου της
Η σχεδιάστρια νυφικών Καρολίν Καστιλιάνο δήλωσε: «Όλοι λάτρεψαν το νυφικό της Κέιτ Μίντλετον. Αυτός ο ενθουσιασμός όταν βγήκε έξω, ήταν απλά ‘ουάου’. Ήταν απίστευτο, Ήταν συγκλονιστική».

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα, η Κέιτ Μίντλετον είχε θαυμάσει για πρώτη φορά την δουλειά της Σάρα Μπάρτον όταν παραβρέθηκε στον γάμο του γιου της Καμίλα, Τομ Πάρκερ Μποουλς, το 2005, όπου σχεδίασε το φόρεμα της νύφης Σάρα Μπάις.