Διαψεύδει ο Γιώργος Παπανδρέου τα περί συνομιλίας με Αλέξη Τσίπρα

03/01/2021 | 23:00

Επιβεβαιωμένη θεωρείται η προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα με τον Γιώργο Παπανδρέου, την οποία πολιτικοί παρατηρητές την αξιολογούσαν ως ιδιαίτερη, σύμφωνα με δημοσίευμα του “ΒΗΜΑτοδότη”.

Όπως αναφέρεται, πολλές πλευρές επιβεβαιώνουν ότι οι δύο πρώην πρωθυπουργοί έχουν αποκαταστήσει απευθείας επικοινωνία, συνομιλούν τακτικά και σχεδιάζουν να συγκροτήσουν αντινεοδημοκρατικό μέτωπο.

Σύμφωνα με τον “ΒΗΜΑτοδότη”, η ιστορικότητα του ονόματος του Γιώργου Παπανδρέου επηρεάζει έναν μικρό κύκλο ψηφοφόρων, αλλά κυρίως συντηρεί τον μύθο της αλλαγής, στον οποίο εμφανώς επενδύει ο λ. Τσίπρας.

Ωστόσο, το δημοσίευμα σχολίασαν συνεργάτες του κ. Παπανδρέου κάνοντας λόγο για κατασκευασμένες ειδήσεις. “Για κατασκευασμένες ειδήσεις δεν υπάρχουν σχόλια. Ρωτήστε τους κατασκευαστές. Ουδείς ό,τι και να γράψει ό,τι κι αν πει, θα αποδομήσει τον πολιτικό λόγο του Γιώργου Παπανδρέου. Και με την ευκαιρία, ουδείς θα υποδείξει, επιβάλλει κι απαγορεύσει με ποιον θα μιλάει” επεσήμαναν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια