Πάτρα: Αγώνας δρόμου για την 8χρονη Ειρήνη και το μόσχευμα καρδιάς – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ

Αμεση είναι η ανάγκη μεταμόσχευσης καρδιάς για να σωθεί η 8χρονη Ειρήνη που εισήχθη στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών σε κρίσιμη κατάσταση.

Ηδη έχει ενημερωθεί ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων και όλες οι ομάδες βρίσκονται σε αναμονή καθώς η κατάσταση δυσκολεύει ακόμη περισσότερο σε ολόκληρη την Ευρώπη εξαιτίας της πανδημίας.

Υπενθυμίζεται πως το μικρό κοριτσάκι , που ζει στην Πάτρα,  πάσχει από οξεία μυοκαρδίτιδα.

Είναι η δεύτερη φορά που η μικρή Ειρήνη μπαίνει στο νοσοκομείο, σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση σε σχέση με την πρώτη, δεδομένου ότι αντιμετωπίζει πλέον και νεκρική ανεπάρκεια.

Ο διεθυντής της ΜΕΘ Παίδων Ανδρέας Ηλιάδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό μεταμοσχεύσεων ώστε να να βρεθεί έγκαιρα μόσχευμα καρδιάς.

Οι “έξυπνες” κάμερες μπήκαν και στην Πάτρα – Σε ποια σημεία θα μας καταγράφουν

Πάτρα: Άνοιξε η κυκλοφορία στο μπλόκο της Περιμετρικής-Οι αγρότες παρέδωσαν δύο λωρίδες μετά από συμφωνία μα την Αστυνομία-Πώς θα γίνεται η κυκλοφορία-ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Κλειστή η Περιμετρική μέσα στις γιορτές από τους αγρότες – Έπεται κυκλοφοριακή κατάρρευση στην Πάτρα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αγρίνιο: Σμπαράλια έγινε αυτοκίνητο μετά από τροχαίο με εγκλωβισμό του οδηγού (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Νέο “χτύπημα” της Δίωξης Ναρκωτικών – Χειροπέδες σε μάνα και γιο

Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε πινακίδα εμπορικού κέντρου (ΦΩΤΟ)

Ξεκινάει σήμερα το πρόγραμμα για την παχυσαρκία με 30.000 δικαιούχους – Ποιοι θα λάβουν σήμερα και αύριο SMS