Τρεις λόγοι για να χρησιμοποιείτε το γάλα καρύδας στη ρουτίνα ομορφιάς σας

 

 

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά φυσικά συστατικά στον κόσμο της ομορφιάς, καθώς είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Το γάλα καρύδας περιέχει υγιή έλαια και αντιοξειδωτικά, προσφέροντας στην επιδερμίδα σας μια σειρά από φιλικά προς το δέρμα οφέλη, τα οποία μπορείτε να μάθετε διαβάζοντας παρακάτω.

Καθαρίζει

Όπως το λάδι καρύδας, το γάλα καρύδας λειτουργεί ως αποτελεσματικό καθαριστικό για την απομάκρυνση της βρωμιάς και των υπολειμμάτων από τους πόρους, ενώ τρέφει την επιδερμίδα σας κατά τη διαδικασία καθαρισμού της.

Ενυδατώνει

Το γάλα καρύδας είναι σούπερ ενυδατικό προϊόν για το δέρμα, καθώς είναι πυκνό σε θρεπτικά συστατικά και το λίπος του βοηθά στην εξομάλυνση των κυττάρων του δέρματος, «κλειδώνοντας» έτσι την ενυδάτωσή του. Εξαιτίας αυτού, θα βρείτε συχνά το γάλα καρύδας ως επισημασμένο συστατικό σε ενυδατικές κρέμες ιδανικές για ξηρό δέρμα.

Καταπραΰνει τον ερεθισμό

Το γάλα καρύδας είναι εξαιρετικά χρήσιμο όταν το δέρμα σας είναι ερεθισμένο και κόκκινο. Είναι γνωστό ότι έχει καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες που αφήνουν το δέρμα απαλό και ελαστικό.

https://www.newsbeast.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ