Πάτρα: Διανομή ειδών πρώτης ανάγκης στους Ρομά

29/12/2020 | 13:11

 

Η Αντιδημαρχία Υγείας και Πρόνοιας στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών και δράσεων του Δήμου Πατρέων για την στήριξη των οικογενειών Ρομά που ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, προχώρησε σήμερα σε διανομή υγειονομικού υλικού και ρουχισμού στους διαμένοντες στον καταυλισμό, στον Ριγανόκαμπο.

Η Αντιδήμαρχος, Βίβιαν Σαμούρη, με εργαζόμενους της Αντιδημαρχίας Υγείας και Πρόνοιας, διένειμαν μάσκες, αντισηπτικά  και άλλα είδη ατομικής υγιεινής καθώς και αντίστοιχο, ανά παράπηγμα, αριθμό ιματισμού από την Ιματιοθήκη του Δήμου.

Στους Ρομά έγινε ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης που πρέπει να τηρούν για τον περιορισμό της μετάδοσης του covid-19. 

 

Σούπα λαχανικών
20/01/2026 | 14:50

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Θρήνος για τον Χρήστο Ελευθερίου που έφυγε νωρίς

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Λόρας: Τι κατέθεσε η μητέρα της

Πάτρα: Ένοχοι για τον θάνατο της Δώρας μετά από γέννα η αναισθησιολόγος και ο νοσηλευτής – Kαταδίκη δύο ετών για ανθρωποκτονία

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ στιγμές στον “αέρα” – Ο Θ. Κατερινόπουλος έσωσε σε live μετάδοση τον άνδρα που απειλούσε να πέσει από κτίριο στην Ομόνοια (ΒΙΝΤΕΟ)