Η εγκυμονούσα Χριστίνα Μπόμπα ξεδίπλωσε το ταλέντο της στη μαγειρική

Μεγάλη γιορτή για την Χριστίνα Μπόμπα, αφού πέρα από τον εορτασμό των Χριστουγέννων έχει και την ονομαστική της γιορτή. Οι φετινές γιορτές είναι πολύ ξεχωριστές για εκείνη και τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, αφού περιμένουν τα παιδάκια τους.

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο αυτό δεν την εμπόδισε να μπει στην κουζίνα και να ξεδιπλώσει τις μαγειρικές της ικανότητες. Η ίδια έφτιαξε φαγητά για όλα τα γούστα και φυσικά την παραδοσιακή γαλοπούλα για τους λιγοστούς καλεσμένους που βρέθηκαν στο σπίτι.

“Μπορεί να μην επιτρέπεται να είμαστε πολλοί στο γιορτινό τραπέζι, αλλά τίποτα δε μας σταματά από το να τρώμε για πολλούς! Και ειδικά εμένα… Σήμερα μαγειρεύαμε όλη μέρα, φάγαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Εύχομαι να είστε όλοι καλά, να περάσατε υπέροχα και του χρόνου με υγεία να μπορέσουμε να έχουμε όλους μας τους αγαπημένους κοντά μας και όχι από απόσταση! Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για όλες τις υπέροχες ευχές σας! Υγεία και αγάπη σε όλους μας!”, σημείωσε η Χριστίνα Μπόμπα στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες φωτογραφίες:

132743436_149671696660517_7664955668259521488_n.jpg

Διαβάστε επίσης