Χριστούγεννα με τη Νατάσα στο Mega

«Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί και θα είναι όλα μαγικά» υπόσχεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μας δίνει ραντεβού απόψε, παραμονές Χριστουγέννων, στις 22:00 στο MEGΑ σε ένα ξεχωριστό μουσικό ρεβεγιόν.

Ομως, υπάρχει και ένας ακόμη λόγος να παρακολουθήσουμε τη μοναδική αυτή χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα μαγικά για εσας. Συνεργαστήκαμε με τους καλύτερους για να σας προσφέρουμε ένα θέαμα που δεν μοιάζει με κανένα άλλο ως τώρα! Η @natasatheodoridou της καρδιάς μας, θα είναι υπεύθυνη για όλο το κέφι, την αισιοδοξία και τη χαρά που θα νιώσουμε σήμερα και σε αυτό θα έχει τη συμβολή αξιόλογων καλεσμένων που θα τραγουδήσουν μαζί της!

Όμως η αποψινή βραδιά έχει και #SecretSanta ο οποίος χαρίζει ένα SUV Citroen C3 Aircross – @citroenhellas, με κινητήρα πετρελαίου, αξίας 20.600 ευρώ.

Είναι απλό, με το που ξεκινήσει η εκπομπή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι σκανάρετε με το κινητό ή το τάμπλετ σας όσα περισσότερα QR CODES εμφανιστούν στην οθόνη σας! (Αυτόματα ανακατευθύνεστε στην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA, όπου και θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας). Καλή επιτυχία! Το #party της παραμονής – έρχεται! @spitimetomega #MegaXmas #CitroenHellas #StayTuned #ComingSoon

Διαβάστε επίσης