Πώς να πετύχετε το τέλειο εορταστικό μακιγιάζ

 

 

Ακόμη κι αν τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και ο εορτασμός τους πρωτοφανής, αυτό δεν σημαίνει ότι την ημέρα των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς στο γεύμα ή το δείπνο με την οικογένεια δεν πρέπει να περιποιηθείτε τον εαυτό σας και να δείχνετε, όπως κάθε χρόνο, φωτεινές και λαμπερές.

Παρόλο που φέτος μπορεί να μην μπορέσετε να φιλήσετε έναν μυστηριώδη ξένο κάτω από το γκι ή ακόμα και να επιδείξετε το ολοκαίνουργιο εορταστικό κόκκινο κραγιόν σας στην οικογένεια και τους φίλους μας, ένα προσεγμένο εορταστικό μακιγιάζ είναι αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τον εαυτό σας να μοιάζει και να είναι πιο λαμπερός από ποτέ.

Πάρτε ιδέες, λοιπόν, για εορταστικό μακιγιάζ από τις προτάσεις που ακολουθούν παρακάτω και επιλέξτε εκείνη που ταιριάζει περισσότερο στην προσωπικότητα και το στυλ σας.

Εορταστικό Glam

Μερικές φορές το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να νιώσετε οι ίδιες σαν μια χριστουγεννιάτικη κούκλα! Τα κόκκινα χείλη και μια δροσερή και λαμπερή σκιά ματιών, είναι αυτό που χρειάζεστε για να επιτύχετε ένα άκρως εορταστικό glam αποτέλεσμα.

Σμαραγδένια μάτια

Ο χειμώνας είναι η ιδανική στιγμή για να προτιμήσετε πλουσιότερους τόνους σε σκιές ματιών, όπως αυτοί του σμαραγδιού, το ζαφειριού ή του αμέθυστου. Κρατήστε όλα τα υπόλοιπα στοιχεία στο μακιγιάζ σας ουδέτερα για να κάνετε τα μάτια σας τους πρωταγωνιστές του προσώπου σας.

Χείλη στο χρώμα του κρασιού

Εάν για κάποιο λόγο αυτά τα Χριστούγεννα θέλετε να νιώσετε λίγο πιο ζεστά και οικεία, τότε αντικαταστήστε το κλασικό κόκκινο κραγιόν με ένα σε απόχρωση μούρου ή βαθύ κόκκινου κρασιού.

Κλασικό Glam

Εορταστική περίοδος ή όχι, πραγματικά δεν μπορεί να πάει τίποτα στραβά στο μακιγιάζ σας αν επιλέξετε μια απαλή καφέ σκιά, ένα κόκκινο κραγιόν στο χρώμα του τριαντάφυλλου και αρκετό highlighter στα ζυγωματικά και τις γωνίες του προσώπου σας.

Διαβάστε επίσης