Η Ελένη Μενεγάκη, λατρεύει την πεθερά της Λιλίκα – Τα καλά λόγια που είπε δημόσια

Mπορεί η Ελένη Μενεγάκη τους τελευταίους πέντε μήνες να μην συνομιλεί με το κοινό της μέσα από κάποια τηλεοπτική εκπομπή, ωστόσο η σχέση της μαζί τους παραμένει ζωντανή μέσω του instagram. Η παρουσιάστρια φροντίζει συχνά να ενημερώνει τον λογαριασμό της με αναρτήσεις και πολλές φορές μάλιστα ανταλλάσσει και σχόλια με τους ακόλουθούς της.

Όλους αυτούς τους μήνες, η Ελένη Μενεγάκη δείχνει να απολαμβάνει τη συντροφιά της οικογένειάς της και τη νέα πιο ξέγνοιαστη ζωή που έχει επιλέξει. Στις φωτογραφίες της ωστόσο, πέρα από το κοινό που την αγαπά και την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει να σχολιάζει πολλές φορές και η πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

Έτσι και στη σημερινή της ανάρτηση, ανάμεσα στα χιλιάδες σχόλια ήταν και αυτό της μητέρας του Μάκη Παντζόπουλου η οποία της έστειλε μερικά φιλάκια με την λαμπερή παρουσιάστρια να τα ανταποδίδει προσθέτοντας μερικές καρδιές.

Κάτω από αυτά τα σχόλια, μια ακόλουθος της Ελένης Μενεγάκη έσπευσε να σχολιάσει γράφοντας, “Τι πεθερά έχεις; Να τη χαίρεσαι! Καλές γιορτές”.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη δεν έχασε την ευκαιρία και απάντησε μιλώντας με τα πιο τρυφερά λόγια για την πεθερά της.

“Είναι ξεχωριστή, μοναδική! Ωραίος άνθρωπος! Αστέρι! Καλά Χριστούγεννα” έγραψε χαρακτηριστικά.

menegakisxolia-2.jpg

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ