Ελένη Ράντου: «Πήγαμε στα δικαστήρια, έγιναν και διάφορα άλλα απείρου κάλλους»

23/12/2020 | 09:36

 

Η Ελένη Ράντου σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real απάντησε για την «Εργαζόμενη γυναίκα» και ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να επιστρέψει τηλεοπτικά η συγκεκριμένη σειρά.

Να ξεκινήσουμε με την είδηση της επανόδου σου στην τηλεόραση. Τόσο καιρό περιμέναμε και ακούγαμε διάφορα σενάρια για επιστροφή της σειράς “Εργαζόμενη γυναίκα”, για συζητήσεις με το Mega και για μια “Ζακετούλα” που παίζει για την ΕΡΤ.

Πάμε να σου τα απαντήσω ένα ένα. Δεν έγινε ποτέ καμία κουβέντα με το Mega, δεν ξέρω καν πώς βγήκε όλο αυτό. Όπως, επίσης, δεν συζητήθηκε ποτέ η επιστροφή της “Εργαζόμενης γυναίκας”. Το διάβασα κι εγώ και, μάλιστα, μίλησα με τα παιδιά που το έγραψαν με τόση δεινότητα, τον Νίκο Σταυρακούδη και τη Σάρα Γανωτή, που επίσης δεν ήξεραν τίποτα. Ξέρεις πώς είναι αυτά! Δεν υπάρχουν ειδήσεις, οπότε σκαρφίζονται κάποιες. Όχι, δεν θα γυρίσει η “Εργαζόμενη γυναίκα”, γιατί πτώχευσε η εταιρεία παραγωγής, έγιναν δικαστήρια και διάφορα άλλα απείρου κάλλους, που δεν θέλω να σταθούμε πάλι σε αυτά. Δεν έχει κανένα νόημα.

Σου το ανέφερα γιατί διάβασα πως λύθηκαν αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις και η σειρά πήρε πράσινο φως.

Κανένα πράσινο φως. Μακάρι να γινόταν και πάλι αυτή η σειρά. Θα ήταν όνειρο ζωής να ξαναγίνει, γιατί την είχα αγαπήσει πάρα πολύ. Ήταν μια σειρά που θα μπορούσα να την κάνω για όλη μου τη ζωή, γιατί δεν έχουν και ηλικία οι ηρωίδες. Θα την έκανα μέχρι να έχω δυνάμεις να παίζω, αλήθεια σου το λέω. Είκοσι επεισόδια το χρόνο να κάναμε, θα ήταν δώρο για μένα. Θα έπαιζα όλα αυτά τα διαφορετικά πρόσωπα, ακόμα και ένα από αυτά θα μπορούσε να τρέχει στο χρόνο. Ας πούμε, αυτή η περιπτερού με το πλούσιο στήθος θα μπορούσε να είναι μια ιστορία που να έχει συνεχώς νέα επεισόδια.

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας