Survivor: Ο κούκλος Fashion designer που θα μας απασχολήσει στο φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης επιστρέφει με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό. Η μεγαλύτερη τηλεοπτική περιπέτεια κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.

Το Survivor δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ κάθε Κυριακή στις 21.00 και από Δευτέρα έως και Τετάρτη στις 22.15. 

Οι 20 παίκτες για ακόμη μια φορά θα χωριστούν σε δυο ομάδες αυτή των διασήμων και εκείνη των μαχητών. Ανάμεσα στους δέκα μαχητές βρίσκεται και ένας γοητευτικός νεαρός που αναμένεται να μαγνητίσει τα βλέμματα και να κλέψει τις καρδιές του γυναικείου κοινού. Ο λόγος για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ποιος είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος;

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος είναι 29 ετών και γεννήθηκε στην Πάτρα ενώ τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στην Αθήνα. Αγαπά τη μόδα και διαθέτει τα δικά του καταστήματα με ρούχα στη Γλυφάδα, την Κηφισιά και την Κέρκυρα.

Αν και είχε περάσει στη σχολή Μηχανολόγων – Μηχανικών τα παράτησε για να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του που είχαν και εκείνοι μαγαζιά. Μάλιστα έχει τη δική του σειρά γυναικείων ρούχων. Παράλληλα, ασχολείται με το μόντελινγκ, έχει περπατήσει σε πασαρέλες και έχει κάνει και αρκετές φωτογραφήσεις για ρούχα και μαγιό.

Στο Survivor δηλώνει πως αυτό που μάλλον θα του λείψει είναι η δουλειά, η οικογένειά του, οι φίλοι του, ο σκύλος του και το φαγητό. Είναι αυθόρμητος, δεν κρύβει ποτέ τα συναισθήματά του και του αρέσει να παίζει για την ομάδα.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ