Η Σάλμα Χάγιεκ αποκαλύπτει τα μυστικά της φρέσκιας εμφάνισής της

 

 

Η 54χρονη σταρ του Χόλιγουντ, Σάλμα Χάγιεκ, πριν λίγες ημέρες μοιράστηκε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram κάποια από τα πλάνα του σπιτιού της που διατηρεί στο Λονδίνο, καθώς και το μυστικό που κρύβεται πίσω από την φρέσκια και άκρως αναζωογονημένη εμφάνισή της. Το μικρό μυστικό ομορφιάς που εφαρμόζει σε καθημερινή βάση και την κάνει να φαίνεται πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ.

Αρχικά αυτό που κάνει, λοιπόν, όταν ξεκινάει την ημέρα της είναι να βάλει λίγα πορτοκάλια στο μπλέντερ, «όλοι γνωρίζουμε ότι τα πορτοκάλια αποτελούν μια εξαιρετική πηγή βιταμίνης C», προσθέτοντας λίγο κουρκουμά, «ένα άκρως αντιβακτηριακό και αντιφλεγμονώδες συστατικό».

Η συμβουλή που έδωσε, ωστόσο, στους ακόλουθούς της είναι και η προσθήκη λίγο μαύρου πιπεριού, για την καλύτερη απορρόφηση του κουρκουμά και των οφελών του από το σώμα. «Απλώς το κάνει πιο υγιεινό», συμπληρώνει η ίδια.

«Αν θέλετε το δέρμα σας να φαίνεται ακόμη πιο τέλειο, το μυστικό κρύβεται στο θαλάσσιο ιπποφαές. Είναι υπέροχο για το δέρμα, τα μαλλιά, ακόμη και τα νύχια σας, καθώς περιέχει 15 φορές περισσότερο το ποσό της βιταμίνης C που έχουν τα πορτοκάλια. Δεν έχει κολλαγόνο, αλλά βοηθά το σώμα να παράγει περισσότερο κολλαγόνο», αναφέρει στο βίντεό της.

Το ξεκίνημα της ημέρας με ένα φυσικό χυμό πορτοκάλι, για την επιτυχημένη ηθοποιό, αποτελεί ένα κίνητρο να τρώει και πιο υγιεινά κατά την διάρκεια της ημέρας. Η σταρ ολοκληρώνει το βίντεό της λέγοντας πως «ο καθαρισμός είναι σαν τον διαλογισμό. Με κάνει να σκέφτομαι και να εστιάζω στο τι βάζω στο σώμα μου. Είναι κάτι σαν δέσμευση για την υγειά μου. Σαν να πατάω το κουμπί της επαναφοράς».

Διαβάστε επίσης