Καβάλα: Στον δημοτικό υπάλληλο που αγνοούνταν ανήκει το πτώμα στο πηγάδι

Στον 40χρονο δημοτικό υπάλληλο από την Καβάλα που αγνοούνταν από τον Νοέμβριο ανήκει τελικά το πτώμα που εντοπίστηκε σε πηγάδι το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο άτυχος Κώστας Δασκάλου βρέθηκε νεκρός σε ένα από τα πολλά πηγάδια του Περιγιαλίου, βάθους περίπου 6 μέτρων κοντά στο σημείο, που τον είχαν δει τελευταία φορά.

Νωρίτερα, το μεσημέρι είχε εντοπιστεί η σορός του άτυχου άνδρα από εθελοντές καταδρομείς. Δυνάμεις της πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ ανέσυραν το πτώμα, παρουσία του ιατροδικαστή Νίκου Κιφνίδη και πριν από λίγο ο πατέρας του αναγνώρισε το πτώμα του παιδιού του.

Το πρωί της Δευτέρας θα πραγματοποιηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να δοθούν απαντήσεις για την αιτία θανάτου του. Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα του ιατροδικαστή, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια. Το στόμιο του πηγαδιού ήταν καλυμμένο από κλαδιά, τα οποία με την πτώση του άτυχου άντρα βρέθηκαν σπασμένα.

Το πηγάδι βάθους 6 μέτρων βρίσκεται κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε στις 24 Νοεμβρίου. Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για την υπόθεση του 40χρονου στις 11 Δεκεμβρίου , ένας κάτοικος της περιοχής είχε επισημάνει την παγίδα που υπήρχε εκεί στη γειτονιά τους με τα δεκάδες, αφύλακτα πηγάδια.

Οι έρευνες του Συλλόγου Εφέδρων Καταδρομέων ήταν καθοριστικές. «Χτένισαν» κυριολεκτικά την περιοχή από τις πρώτες ημέρες της εξαφάνισης και έφτασαν να εντοπίσουν το πηγάδι που έγινε ο τάφος του άτυχου δημοτικού υπαλλήλου.

 

Πηγή: anikolouli

Διαβάστε επίσης